Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoofdpagina

Welkom op de site van logopediepraktijk Oud Charlois-Pendrecht, de praktijk van Diane Sinke-Keijer.

De praktijk is gevestigd in de wijk de Wielewaal. U kunt bij mij terecht voor onderzoek, behandeling en advies bij taal-, spraak-, stem- en slikproblemen. Op het moment is de praktijk in verband met bouwwerkzaamheden in de wijk lastiger te bereiken. Volg de omleidingsborden naar de Rollostraat.

Vanwege de coronacrisis zijn er in de praktijk extra maatregelen getroffen. In principe kan de behandeling in de praktijk of aan huis plaatsvinden. Maar ook beeldbellen is mogelijk. Als u of iemand in uw gezin symptomen heeft van Corona, dan is het alleen mogelijk de behandeling via beeldbellen plaats te laten vinden of de behandeling uit te stellen. Ook als u in de laatste 10 dagen op vakantie geweest bent in een land met code oranje is het niet mogelijk in de praktijk te komen, maar kan de behandeling via beeldbellen plaatsvinden.

In de praktijk gelden de volgende hygiëneregels:

  • Geen handen schudden
  • Was je handen voor en na de afspraak
  • Kom alleen (als dat mogelijk is), ouders gaan slechts in uitzonderingsgevallen mee de behandelkamer in
  • Volwassenen dragen een mondkapje
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten
  • Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Ik behandel zowel kinderen als volwassenen. De praktijk is gespecialiseerd in het werken met kinderen met een verstandelijke beperking en/of gedragsproblemen, bijvoorbeeld kinderen met het syndroom van Down of autisme. Maar ook in het werken met volwassenen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), bijvoorbeeld ten gevolge van een CVA (beroerte). Hierbij kan er sprake zijn van een afasie, dysartrie of slikproblemen.

Op deze site vindt u informatie over mijzelf, de praktijk, de werkwijze en nadere informatie over de specialisaties. Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen.